انتخاب بهترین نرم کننده مو طبیعی حلقه مفقوده روتین مراقبت از موی بسیاری از افراد است؛ چون بسیاری از افراد فقط تمرکز خود را روی انتخاب شامپوی مناسب میگذارند و اگر بخواهند موهای خود را زیباتر کنند، به فکر رنگ کردن و کراتینه کردن آنها میافتند. استفاده از یک نرم کننده مو خانگی و طبیعی میتواند تأثیر زیادی در زیبایی موهای شما داشته باشد و باعث میشود که از هزینه زیاد برای زیبا کردن موهایتان بینیاز شوید.
نرمکننده های موجود در بازار تنوع زیادی دارند و تولیدکنندگان روی خواص یا ترکیبات خاصی مانور میدهند که معتقدند در نرمکنندههای دیگر وجود ندارد. به همین دلیل ممکن است زمانی که به دنبال بهترین نرم کننده مو میگردید، کمی گیج و سردرگم شوید.
این مقاله به شما کمک میکند تا بهترین نرم کننده موی طبیعی و خانگی ایرانی و نرم کننده طبیعی مو بعد از استحمام را برای موهای خود انتخاب کنید.
بهترین نرم کننده مو چیست؟
در جواب این سؤال باید گفت که در زمینه محصولات مراقبت از پوست و مو نمیتوان یک نسخه یکسان برای همه پیچید. برای انتخاب بهترین نرم کننده مو، باید به جنس موها، عادات استحمام و بودجه خود نگاه کنید.
به عنوان مثال گاهی اوقات ممکن است خرید بهترین نرم کننده مو خارجی به صرفه به نظر نرسد و ترجیح دهید که با استفاده از انواع بهترین نرم کننده موی ایرانی طبیعی از موهای خود مراقبت کنید.
آلوئه ورا، روغن زیتون، روغن نارگیل و تخم مرغ بهترین انواع نرم کننده مو خانگی برای موهای خشک، معمولی و آسیب دیده محسوب میشوند. برای انتخاب نرم کننده مو طبیعی کارخانهای هم به نکات زیر توجه کنید:
- طبیعی بودن مواد تشکیل دهنده نرم کننده مو گیاهی
- خواص رفع الکتریسیته ساکن و رفع گره خوردن مو
- نرمکنندگی موها و آبرسانی به آنها
- رفع حالت قلیایی موها
- خواص جلوگیری از موخوره
- خواص ترمیم و بازسازی موها
انواع بهترین نرم کننده مو ایرانی و خارجی کدام است؟
انواع نرم کننده موی خانگی و طبیعی معمولا بر اساس سازگاری آنها با انواع مو دستهبندی میشوند. البته 3 نوع دستهبندی دیگر هم وجود دارد که بر اساس آنها نرمکنندهها به انواع نرم کننده مو مردانه و زنانه، نرم کننده مو قبل و بعد از استحمام و نرم کننده معمولی و عمیق (ماسک موی نرم کننده قوی) تقسیم میشوند.
در ادامه با دسته بندی انواع بهترین نرم کننده مو بر اساس سازگاری با انواع مو آشنا میشوید:
بهترین نرم کننده مو برای موهای خشک و وز ایرانی
موهای خشک و آسیب دیده الکتریسیته ساکن و بار منفی زیادی دارند و به همین دلیل خشک و شکننده میشوند. برای نرم شدن موهای خشک نرم کننده ای ایدهآل است که خاصیت ضد الکتریسیته ساکن دارد و به دلیل داشتن بار مثبت، به موهای خشک میچسبد و حین آبرسانی، آنها را تغذیه و لطیف میکند.
نرم کننده آووکادو الیو بهترین نرم کننده مو ایرانی برای موهای خشک و وز است.
بهترین نرم کننده مو برای موهای دکلره و رنگ شده
موهای دکلره و رنگ شده نیز در معرض خطر خشک شدن و شکنندگی قرار دارند. نرم کننده مو خوب برای این موها در دسته نرمکنندههای عمیق قرار میگیرد؛ یعنی نرمکنندههایی که مواد و روغنهای مغذی زیادی دارند و موهای خشک و آسیب دیده را با سرعت بیشتری نسبت به نرمکنندههای معمولی ترمیم میکنند.
اگر موهای دکلره و رنگ شده دارید، میتوانید ماسک موی نرم کننده قوی یا همان ماسک کراتینه تهیه کنید یا با استفاده از موادی مثل تخم مرغ، عسل، موز، شیر و ... نرم کننده موی خانگی و طبیعی بسازید.
همچنین میتوانید از نرم کننده گیلاس الیو برای موهای رنگ شده و دکلره شده خود استفاده کنید.
بهترین نرم کننده مو طبیعی ایرانی برای موی نرمال
اگر موی نرمالی دارید، به احتمال زیاد تصور میکنید که در زمینه خرید محصولات مراقبت از مو، دنیا به کامتان است و به خرید بهترین نرم کننده مو طبیعی یا ساخت نرم کننده مو خانگی نیازی ندارید.
خبر بد این است که حتی موهای نرمال هم ممکن است هنگام قرار گرفتن در معرض هوای سرد، خشک شوند و رطوبت خود را از دست بدهند و آسیب ببینند.
به همین دلیل توصیه میکنیم که حداقل در چنینی شرایطی از نرم کننده مو استفاده کنید. اگر دوست ندارید برای این محصولات هزینه کنید یا حوصله و زمان کافی برای استفاده از نرم کننده در حمام را ندارید، میتوانید با استفاده گل ختمی، روغن آرگان، آب و سرکه سیب، اسپری نرم کننده مو خانگی بسازید. این اسپری بعد از استحمام قابل استفاده است و نیازی به آبکشی ندارد.
اگر فرصت کافی برای تهیه نرم کننده مو خانگی ندارید، نرم کننده نارگیل الیو بهترین نرم کننده مو ایرانی مناسب برای موی نرمال و معمولی است.
بهترین نرم کننده مو خوب برای موهای چرب
معمولا افرادی که موهای چرب دارند از خرید نرم کننده مو طبیعی پشیمان میشوند، چون بعد از تست محصولات مختلف به این نتیجه میرسند که گزینه مناسبی برای نرم کردن موهای آنها وجود ندارد. نرمکنندههای مخصوص موهای چرب به راحتی در بازار پیدا نمیشوند. به همین دلیل اگر روی نرمکنندهای عباراتی مثل حجم دهنده، نرم کننده ملایم یا تقویت کننده مشاهده کردید، حتما آن را تهیه کنید.
روی بستهبندی انواع نرم کننده مو مردانه نیز چنین عباراتی درج میشود.
بهترین نرم کننده مو ایرانی بدون سولفات
انواع نرم کننده مو بدون سولفات زیاد کف نمیکنند و معمولا انواع نرم کننده مو خانگی و طبیعی چنین خاصیتی دارند. نرم کننده موی بدون سولفات بهترین گزینه برای موهای خشک، آسیب دیده و حساس محسوب میشوند؛ چون از مواد نرم کننده طبیعی مو در آنها استفاده شده و به همین دلیل چربی مفید موها را از بین نمیبرند. همچنین به دلیل داشتن خواص گیاهی و طبیعی، مواد مغذی مورد نیاز این موها را تأمین میکنند.
معمولا انواع بهترین نرم کننده مو خارجی بدون سولفات تولید میشوند. نرم کننده های موی الیو بهترین نرم کننده موی ایرانی طبیعی و فاقد سولفات هستند.
بهترین نرم کننده طبیعی مو در طب اسلامی
معمولا طب سنتی بر خوراکیها تمرکز دارد؛ اما برخی از متخصصان این طب توصیه میکنند که بعد از استحمام، موها را با نمک ماساژ بدهید و بعد از گذشت 4 دقیقه آنها را بشویید. این کار منجر به پاکسازی کف سر و تقویت موها میشود.
علاوه بر بهترین نرم کننده مو ایرانی و خارجی موجود در بازار شما میتوانید از نرم کننده های طبیعی و خانگی مو استفاده کنید. روغن بادام، آلوئه ورا، روغن نارگیل و روغن فندق انواع بهترین نرم کننده مو خانگی هستند که استفاده از آنها توسط طب اسلامی هم توصیه شده است.
نرم کننده طبیعی مو بعد از استحمام
برای تأثیر بیشتر نرم کننده، توصیه میشود که آن را بعد از شستشو با شامپو به ساقه موها بزنید و چند دقیقه صبر کنید و بعد مجددا موها را بشویید. برخی از افراد حوصله و زمان کافی برای این کار را ندارند و به جای استفاده از نرم کننده مو طبیعی ترجیح میدهند که از اسپری نرم کننده مو خانگی یا صنعتی استفاده کنند.
این اسپری ها نرم کننده طبیعی مو بعد از استحمام هستند که به سرعت جذب مو میشوند و میتوان آنها را بعد از حمام یا هنگام خارج شدن از خانه استفاده کرد. سبوس برنج، آب لیمو و روغن آرگان از بهترین مواد طبیعی برای ساخت اسپری نرم کننده مو خانگی محسوب میشوند.
بهترین نرم کننده مو ایرانی گیاهی مردانه و زنانه
الیو تولید کننده بهترین نرم کننده مو ایرانی است و نرمکنندههای خود را با استفاده از مواد طبیعی تولید میکند. انواع نرم کننده مو گیاهی الیو بدون پارابن و سولفات ساخته میشوند؛ یعنی مثل نرم کننده مو خانگی به موها آسیب نمیرسانند و در عین حال، مواد مغذی و رطوبت مورد نیاز آنها را نیز تأمین میکنند. این نرمکنندهها مخصوص انواع موهای نرمال، رنگ شده و خشک تولید میشوند و تأثیر استفاده از این نرمکنندهها پایدارتر و بیشتر است.
برای تهیه بهترین نرم کننده مو ایرانی طبیعی و سایر محصولات الیو، روی این لینک کلیک کنید.
مقالات مرتبط