برای برخی زیبایی فقط در صورت زیبا خلاصه نمیشود، بلکه کیفیت پوست را هم جزء معیارهای زیبایی قرار میدهند و برایشان داشتن پوستی نرم، درخشان و لطیف هم مساوی با زیبایی است. استفاده از بهترین کرم نرم کننده دست و صورت و داشتن روتین پوستی مناسب و دقیق، یکی از راههای رسیدن به پوستی نرم و لطیف است که زیبایی ما را دوچندان میکند.
البته توصیه بالا کلی است؛ چون وقتی برای انتخاب و خرید بهترین کرم نرم کننده دست به بازار یا فروشگاههای اینترنتی مراجعه میکنید، با سیلی از محصولات مختلف داخلی و خارجی روبرو میشوید. برخی از این محصولات با فرمولاسیون متفاوتی تولید میشوند که سازگاری آنها با نوع خاصی از پوست را افزایش میدهد. این جا است که عمل کردن به توصیه استفاده از کرم نرم کننده کمی با چالش مواجه میشود.
در ادامه این مقاله قرار است به ویژگی های بهترین نرم کننده دست بپردازیم و در انتها نحوه خرید بهترین کرم نرم کننده دست ایرانی را به شما معرفی میکنیم.
ویژگی های بهترین کرم نرم کننده چیست؟
قدیمیها اصطلاحی رایج در مورد محصولات شوینده و بهداشتی داشتند و به محصولات سازگار با پوستشان میگفتند «به پوستم میسازه». بهترین نرم کننده دست محصولی است که به پوست شما بسازد؛ یعنی بعد از زدن آن دچار حساسیت و جوش نشوید و به هدف مورد نظرتان برسید. البته سعی و خطا کردن در بحث سلامتی اصلا جایز نیست و به همین دلیل توصیه میکنیم که هنگام خرید بهترین کرم نرم کننده و مرطوب کننده، حواستان به نکات زیر باشد:
-
سازگاری با نوع پوست
پیش از انتخاب کرم نرم کننده و آبرسان، باید نوع پوستتان را بشناسید. اگر پوست خشکی دارید که زود دهیدراته میشود و بعد از شستشو به شما حس کشیدگی میدهد، باید سراغ محصولاتی بروید که ضدالتهاب و حساسیت باشند و علاوه بر تأمین رطوبت، جلوی از دست رفتن آن را هم بگیرند. در مقابل اگر پوست چربی دارید، باید محصولات فاقد چربی (Oil Free) بخرید تا پوستتان از چیزی که هست چربتر نشود.
البته در حال حاضر بیشتر کرم های نرم کننده با فرمولاسیون سازگار با انواع پوست تولید میشوند.
-
دارای حداکثر جذب
از آنجایی که هدف اصلی از انتخاب بهترین نرم کننده دست افزایش رطوبت پوست است، این کرمها باید کار خود را به نحو احسن انجام بدهند و دارای خاصیت آبرسانی عمقی باشند تا رطوبت پوست شما دیرتر از دست برود. البته این خاصیت باید احساس سبکی به پوست بدهد و نباید با بسته شدن منافذ پوست همراه باشد. به همین دلیل هنگام خرید کرم نرم کننده حواستان به درج عبارت «غیر کمدون زا» روی بسته بندی آن باشد.
همچنین این حداکثر جذب باید در مدت زمان کوتاهی صورت بگیرد و به عبارت دیگر، جذب کرم مورد نظر سریع باشد.
-
عاری از مواد شیمیایی مضر
پارابن یکی از مواد شیمایی مضر و حساسیت زا است که مدتها است از این ماده در محصولات آرایشی و بهداشتی استفاده نمیشود. برندهای معتبر به غیر از این ماده، از سایر مواد شیمیایی مضر هم در محصولات خود استفاده نمیکنند و به همین دلیل، نرم کننده دست و صورت آنها حساسیت ایجاد نمیکند.
-
حاوی مواد محافظت کننده از پوست
کرم های نرم و مرطوب کننده مرغوب معمولا با خواص دیگری هم ساخته میشوند که مهمترین آنها محافظت از پوست در برابر عوامل مضر محیطی مثل اشعه ماورای بنفش خورشید است. این کرمها معمولا خاصیت آنتی اکسیدان و آنتی باکتریال هم دارند و یک لایه محافظتی روی پوست ایجاد میکنند که جلوی ورود آلودگی، میکروب و ازدست رفتن رطوبت پوست را میگیرد.
رادیکالهای آزاد هم یکی دیگر از ترکیبات مضر برای پوست هستند که روند پیری و چروک شدن آن را تسریع میکنند و حتی ممکن است منجر به بروز سرطان پوست شوند. لایه محافظتی یک کرم نرم کننده پوست خوب، جلوی ورود رادیکالهای آزاد را هم میگیرد.
-
متعادل کننده pH پوست
برهم خوردن pH پوست و اسیدی شدن آن میتواند عواقبی مثل بروز لک، قرمزی، آکنه و چرب شدن بیش از اندازه را به دنبال داشته باشد. بهترین نرم کننده دست و صورت میزان pH پوست شما را در حالت متعادل نگه میدارد.
-
حاوی ترکیبات طبیعی و گیاهی
بهترین کرم نرم کننده دست علاوه بر آبرسانی، باید حاوی ترکیبات طبیعی و گیاهی هم باشد؛ چون خاصیت رطوبت رسانی به پوست با تقویت و تأمین مواد مغذی آن بهبود پیدا میکند. کرمهای مرطوب کننده معمولا با موادی مثل عصاره آلوئه ورا، پروتئین شیر، عصاره نارگیل، عصاره اسطوخودوس، عصاره علف لیمو، عصاره آووکادو، عصاره گیلاس و شی باتر تولید میشود که علاوه بر رساندن رطوبت، کار جوان سازی پوست، تنظیم چربی و مراقبت از آن در برابر عوامل مضر محیطی را هم انجام میدهند.
-
جوان سازی پوست
بهترین کرم نرم کننده پوست میتواند نقشی مهم در روتین پوستی شما داشته باشد و با هیدراته نگه داشتن پوست شما، کاری کند که جوان و لطیف باقی بماند. بهترین زمان استفاده از این کرمها در روتین پوستی، بعد از استحمام و پیش از خروج از خانه است. بعد از حمام، پوست خشک و مستعد چین و چروک و آکنه میشود و استفاده از کرم های نرم کننده پیش از خروج از خانه، مقاومت پوست شما در برابر عوامل مضر محیطی را افزایش میدهد.
قیمت بهترین کرم نرم کننده دست و صورت
داخلی یا خارجی بودن کرم نرم کننده صورت و دست، یکی از عوامل مؤثر در قیمت آن است. البته با توجه به این که این کرمها به صورت روزانه مصرف میشوند، قیمت خرید کرم نرم کننده خارجی چندان مقرون به صرفه نیست. از طرف دیگر، در حال حاضر برندهای معتبر داخلی هم کرم های نرم کننده باکیفیتی تولید میکنند که از نظر خواص و ویژگیها به خوبی با محصولات خارجی رقابت میکنند. الیو یکی از همین برندها است که در بخش بعدی، محصولات نرم کننده دست و صورت آن را معرفی میکنیم.
خرید بهترین کرم نرم کننده دست و صورت الیو
الیو 5 کرم نرم کننده دست و صورت تولید کرده که تمامی آنها با استفاده از مواد طبیعی و گیاهی تولید شدهاند و با توجه به خواص جانبی مورد نظر، میتوانید یکی از آنها را انتخاب کنید.
مثلا کرم مرطوب کننده آلوئه ورا و علف لیمو خاصیت آنتی اکسیدانی و جوان سازی هم دارد و برای پوست های مستعد آکنه مناسب است. کرم مرطوب کننده نارگیل و شیر الیو بهترین کرم نرم کننده برای پوست های خشک محسوب می شود و کرم مرطوب کننده آووکادو و شیر آن هم برای بهترین نرم کننده دست برای پوست های آسیب دیده است.
برای مشاهده و خرید انواع کرم نرم کننده و مرطوب کننده الیو روی این لینک کلیک کنید.
مقالات مرتبط